Saša Matić: Najponosniji sam na pjesmu sa Severinom VIDEO

Pjevač Saša Matić ta dvije decenije uspješne muzičke karijere snimio jr pjesme bez kojih ne može da prođe nijedno slavlje. Zbog situacije sa koronavirusom pjevač je spriječen da proslavi jubilej koji je namjeravao da obilježi velikim beogradskim koncertom.

„Poslije 20 godina karijere, to je trebalo da proslavimo na najbolji mogući način, ali izgleda da ćemo to morati da ostavimo za sljedeću godinu. Bili su razni planovi, koji se nisu ostvarili“, rekao je Matić za „Grand online“.

Pjevač se prisjetio i svojih početaka, kada je 2001. godine objavio svoj prvi album, pa otkrio šta je bio prelomni trenutak da izađe iz anonimnosti.

„Išao sam sa nekog puta. Dan ranije je izašao moj album, a tog dana je na radiju išla emisija „Hit dana“, a ja sam bio u prijedlozima. Inače, kada putujem, nemam živaca da slušam jednu stanicu samo, ja to vrtim, mijenjam, tražim… Međutim u tom programu su uključivali slušaoce da glasaju. Maksimalan broj poena je bio 5 i ja slušam… Svi se javljaju i kažu: „Matić 5“, i ja na kraju izbijem na prvo mjesto. Mislim da je bila pjesma „Prokleta je violina“, kazao je folker.

Matić vjeruje da je balada „Kad ljubav zakasni“ obilježila prvu deceniju njegove karijere, a „Nađi novu ljubav“ smatra pečatom svoje karijere.

„Svaku pjesmu sam snimio sa istim žarom i nikada ih nisam izdvajao i rangirao koja je lošija, koja je bolja. Međutim, najponosniji sam na numeru koju sam komponovao, a to je sa Severinom „More tuge“, ispričao je Matić za „Grand online“.
 

 

Ostavite komentar: