Sandra Afrika otkrila: Stižu mi poruke od članova reprezantacije Srbije

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih pjevačica na estradi, zbog čega ima veliki broj udvarača.

Sandra je sada otkrila da li je zaljubljena, ali i da li joj se nabacivaju sportisti.

“Imam simpatiju. Zaljubljena jesam, a šta će biti ne znam”, rekla je pjevačica.

Na pitanje da li joj je poruke slao možda i neki od članova reprezantacije Srbije u fudbalu i kako se udvaraju fudbaleri, Sandra je odgovorila kroz smijeh:

Jeste, ali ja neću reći ko. Iz poštovanja. Napadni su. Ne kao na terenu. Trebalo bi takvi na terenu da budu, malo napadniji. Oni su napadni samo u Instagram porukama. Nije mi niko poslao golišavu sliku, poruke su bile na svom mjestu.

Kada su je pitali ko joj je od fudbalera najlepši, Sandra nije željela da spomene nijednog među njima.

” Nemam iskreno nekog ko mi je najljepši. Mogu od mojih kolega da vam kažem ko je najlepši. Izdvojila bih Sašu Kovačevića. Idem stalno kod njega u restoran, živimo u istom naselju. On mi je kompletan muškarac, jako kulturan, lijepo izgleda”, kaže ona.

Nedavno je njena izjava o istopolnim brakovima izazvala velike reakcije.

“To je bila tema široka. Generalno, nemam problem sa tim, ja kao ja, prosto svako ima pravo da sa svojim životom radi šta želi. Nego su tu bile upletene druge stvari, vezano za djecu. Mislim da bi trebalo… kako djeci objasniti da su to tata i tata, treba da se razmnožavamo. Opet kažem, to je širok pojam”, rekla je Sandra.

Ostavite komentar: