Šakira u novoj pjesmi navodno isprozivala svekra: “Nije zakoračio u grob” VIDEO

Kolumbijska zvijezda Šakira objavila je novu pjesmu naziva “El Jefe” (Šef), a premda govori o radničkoj klasi i njihovoj eksploataciji – stih posvećen njenom bivšem svekru privukao je najviše pažnje.Šakira je pjesmu snimila zajedno s meksičkim sastavom Fuerza Regida, a u šest sati od premijere prikupila je skoro tri miliona pregleda.

– Sanjaš da napustiš naselje, imaš sve što je potrebno da postaneš milioner, skup ukus, mentalitet, samo ti nedostaje plata – pjeva Šakira uz ritam.

Dok su mnogi smatrali da se samim nazivom pjesme narugala nadimku koji su joj dali prijatelji bivšeg partnera Žerarda Pikea, ona se u pjesmi posebno osvrnula na bivšeg svekra, piše Klix.

– Kažu da nema zla koje traje više od sto godina, ali moj bivši svekar je i dalje tu i nije zakoračio u grob – poručuje u pjesmi.

U ovom dijelu videa plesači pokušavaju prekriti Šakirina usta, kao da žele da ona to ne spomene.

Uzevši u obzir da je otac Žerarda Pikea, Joan biznismen i upravlja sinovim kompanijama – neki su povezali kontekst pjesme s time te postavili pitanje je li moguće da Šakirin bivši svekar eksploatiše svoje radnike što navode stihovi.

Ostavite komentar: