Sa svadbe izašla bogatija za 20.000 evra: Rada Manojlović je nova “kraljica bakšiša”

Pjevačica Rada Manojlović je bila gošća na jednom slavlju u Tutinu, gdje se pojavila po želji mladenaca, a svatovi su je sve vrijeme kitili evrima.

Kada je poslije sat vremena završila nastup, sa svadbe je izašla navodno bogatija za 20.000 evra.

“To je bilo jedno prelijepo veselje, ali vam neću reći koliko sam novca zaradila. Neka to ostane tajna. Tačno je da je bilo dosta bakšiša, ali je mnogo bitnije da su se i mladenci i svatovi odlično proveli. Bilo je ludo i nezaboravno”, rekla je pjevačica za medije, a zatim otkrila nešto više i o mladencima iz Tutina:

“Domaćini su bili divni. Oni žive u Njemačkoj, a veselje su pravili u Tutinu jer su odatle rodom. To je bila jedna prava bošnjačka svadba, sa dosta interesantnih običaja. Veoma sam zahvalna mladencima Almi i Denisu Kahroviću što su baš mene izabrali da im uveličam najljepši dan u životu. Oni su divni mladi ljudi i baš se vidi da se mnogo vole”, rekla je.

Rada je nastup u Tutinu počela pjesmom “Ja nemam drugi dom” Lepe Brene, koja je izabrana za svadbeni ples. Poslije toga je izvela svoja tri hita “Svadba”, “Marakana” i “Biseri i svila”.

Kako pišu mediji, ubjedljivo najveći bakšiš Rada je uzela za pjesmu “Evropa” Stoje Novaković. Dok je pjevala taj gastarbajterski hit, oko nje su pljuštale novčanice od 200 i 500 evra.

Pjevačica se, kako se navodi, dobro oparila i dok je izvodila numere “Za nas kasno je” Aleksandre Prijović i “Mutivoda” Sanje Đorđević. Kada je otpjevala ovih sedam pjesama, Rada se punih džepova oprostila od mladenaca i svatova i krenula za Beograd, piše Alo.

Ostavite komentar: