Rozga imala zdravstvene probleme: Srce mi je toliko lupalo da sam se prepala kako ću se srušiti

Jelena Rozga u velikom intervjuu za hrvatsko izdanje časopisa “Glorija” otkrila je da joj je 2018. godine dijagnostifikovana tahikardija, a dotakla se i svog ljubavnog života.

Povodom 25 godina karijere pjevačica Jelena Rozga (43) dala je veliki intervju u kojem je otkrila neke nepoznate stvari o svom privatnom životu, među ostalim i da joj je dijagnostifikovan ozbiljan srčani poremećaj.

“Danima prije osjećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina mi je bila izuzetno naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija, srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti”, prisjetila se Rozga, te dodala da i štitnu žlijezdu već godinama drži pod kontrolom pomoću lijekova.

Probleme sa srcem otkrila je u januaru 2018. godine, kada joj se dogodio iznenadni napad, a istakla je da nakon toga nije imala većih problema.

“Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osjećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu pevati i plesati sa svojom publikom. Najvažnije je da se što manje uzrujavam, i to ne samo zbog srca nego i zbog štitne žlijezde”, rekla je pjevačica.

Naime, pruhe 15 godina otkrila je da ima i probleme sa štitnom žlijezdom, zbog čega je, uz sve ostale simptome, sklona promjenama raspoloženja.

“Najgore je zapravo mojim prijateljima jer mijenjam raspoloženja. Kad sam nervozna, uvijek im kažem: ‘To je moja štitnjača.’ Kad sam u prevelikom stresu, ona potpuno poludi. Najgore mi je kad se dogodi dan kad imam snimanje, a ja sam potpuno natečena. Ne prepoznajem svoje ruke. Dobro, to je najmanje bitno jer ruke uvijek možeš sakriti, ali kapci, oči, usta… Znam biti potpuno neprepoznatljiva”, rekla je Jelena.

Ostavite komentar: