Rođeni Banjalučanin: Andrej Davidović u kampanji čuvenog brenda

Androgini model Andrej Davidović, koji je porijeklom iz Banje Luke, koncem prošlog mjeseca pojavio se u kampanji za čuveni modni brend „Guess“ koja se snimala u Španiji. Kontroverznog manekena na Instagramu prati 40.000 ljudi, a član je modnih agencija „D'Management Group“ te „Visage International Mgmt“, koja je njegova matična agencija u Cirihu.
Kultno i nezaboravno

– „Guess Active SS23 Campaign“ snimile su „Vicoolya & Saida Photography“ za „Guess“. Tako sam zahvalan Polu Marčanu (Paul Marciano) što mi je dao ovu priliku. Hvala cijelom timu koji je ovo snimanje u Španiji učinio tako kultnim i nezaboravnim – napisao je Davidović u opisu fotografije na Instagramu.

Ovaj rođeni Banjalučanin koji je odrastao u Švicarskoj prošlog ljeta se pojavio i na čuvenoj Sedmici mode u Parizu, gdje je nosio nekoliko revija.

Ono što je zanimljivo jeste da Andrej ima istu agenticu kao i Andreja Pejić, koja je također porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

Saradnja s Eminom Jahović

– Bio sam zaštitno lice kozmetičke linije Emine Jahović. Imali smo promociju u Beogradu i Istanbulu. Tada sam drugačije izgledao, imao sam kraću kosu. Emina je profesionalac, dobar čovjek, odličan prijatelj – rekao je jednom prilikom Davidović.

Ostavite komentar: