Riječi Dalilinog oca lede krv u žilama: Plašim se da je Dejan ne ubije u rijalitiju

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić ne krije da je očajan zbog situacije koja se događa između njegove kćerke i Dejana Dragojevića i proznaje da strepi da bi Dejan mogao da naudi Dalili.

Otac zadrugarke Dalile Dragojević, Huso Mujić šokiran je dešavanjima koja su se prethodnih dana odigrala na imanju u Šimanovcima, pa sada strahuje da bi Dejan Dragojević mogao na kraju da presudi njegovoj kćerki i sebi!

Huso, kako kaže, ne spava noćima otkako je tokom proslave srpske Nove godine njegov zet sebi sjekao glavu razbijenim čašama zbog Dalile i Filipa Cara, a za gorepomenuti portal priznaje da nije nimalo optimističan kada je budućnost njihovog odnosa u pitanju.

“Da mogu nekako da pomognem Dejanu, odmah bih otišao u Šimanovce, ali sam, nažalost, nemoćan. Nije mi dobro otkako se čitav iskasapio. Ja uopšte nisam za svađe koje se događaju između njega i Dalile. Ništa tu ne mogu da okrenem u njihovu korist. U najgoroj sam situaciji od svih, ne mogu ništa da učinim, gledam šta se dešava i nerviram se danonoćno. Plakao sam kao kiša kada sam vidio Dejanovu krv i dok sam gledao kako ga Dalila doziva. Mnoge su se sile usilile da se to rasturi. Neću da krivim ni jedno ni drugo, želim samo da izađu živi iz rijalitija”, rekao je Huso, pa ispričao da mu kroz glavu prolazi ono najgore.

“Kad sam pomislio da sam sve vidio, Dalila i Dejan me ubijede u suprotno. Sve smo mogli da vidimo tokom njihovih svađa, bojim se da se ne poubijaju na kraju! To me najviše plaši. Ne bih volio da mi jednog dana neko samo uđe u kuću i kaže užasne vijesti! Ne kažem da Dalila nije zaslužila sve i svašta jer je tom čovjeku, kao žena, učinila užasne stvari, ali je svakako žalim. Ipak mi je to kćerka”, rekao je Huso.

Mujić kaže da bi Dejan hitno trebalo da napusti rijaliti da se njegovo psihičko stanje ne bi dodatno pogoršalo.

“Dejana nikad nisam vidio toliko nestabilnog. Strašno je dokle ga je dovela prevara moje kćerke. Na početku se držao, bio je hrabar i nekako se nosio s ovim haosom, a onda je sve više počeo da gubi sebe. Onda je počeo da skače u jezero, da ludi, da plače, a na kraju i da se siječe! Zato se plašim toga šta je sljedeće! Nadam se da će da se trgne ili da se bar produkcija sažali i pusti ga napolje, ali teško. Ugovor je isti za sve. Jedino što mi ostaje sada je da se nadam da će stvari da se riješe.

Možda bi bilo najbolje da Filip ispadne, ali sumnjam da će se to desiti. Ima on dosta glasača. Svakako su toksični sve troje na jednom mjestu, zato vlada ovaj haos”, zaključuje Mujić, piše Alo.

Ostavite komentar: