Reper Vuk Mob strahuje: Samo da mi kćerka ne bude lakog morala

Reper Vuk Mob, koji je nedugo nakon rođenja kćerke Teone riješio da se rastane sa Oliverom Konatar, oglasio se povodom svega što se izdešavalo od kako nije aktivan na sceni.

Skori povratak najavljuje pjesmom koju je posvetio ocu koji je preminuo.

“Sastavilo me je sve i svašta. Ostao sam bez oca, bez žene, bez djeteta, ne znam koji čovjek bi nakon toga mogao da nastavi najnormalnije život. Sve me je pogodilo, ali evo, vraćam se polako. Pjesma koja mi sada izlazi je posvećena mom pokojnom ocu, što će se vidjeti i u spotu. Bez njega ne bih bio ovdje gdje sam danas. Kada sam vidio spot, plakao sam kao kiša sat vremena, ali navikava se čovjek na sve”, rekao je Vuk, pa se osvrnuo na to kako se snalazi u ulozi oca:

“Ja i moja Teona smo najbolji prijatelji, družimo se, svađamo se, bijemo se, tj. ona bija mene. Naslijedila je manjak živaca, lokne, sad se to meni ne vidi i obrve koje su spuštene nadole. Ne bih volio da ona bude lakog morala kao što sam ja bio. Izuzetno sam emotivan, onaj ko kaže da nije, laže. Najviše sam slab na moju kćerkicu, ona me je spasila”, presno Express/Mondo.

Ostavite komentar: