Reper se pohvalio: Spavao sam sa više od 300 žena, kajem se zbog Kije i Tijane Ajfon

Reper Vuk Mob otkrio je da je prije nego što se skrasio kraj supruge Olje s kojom je dobio kćerkicu, oduvijek bio popularan među djevojkama i da “ni sam ne zna koliko ih je promijenio”.

Pored toga što je ispričao da se prvi put poljubio sa 13 godina, otkrio je i kada je imao prve intimne odnose.

“Prvi seks sam imao tri godine kasnije i to je bila šema za jedno veče. Ta djevojka je bila starija od mene dvije godine i lagao sam je za godište. Spavali smo prve večeri i meni je to bio prvi put, njoj nije. Poslije toga mi se više nikada nije javila”, rekao je Vuk i nastavio:

“Poslije srednje škole mijenjao sam djevojke kao čarape. Sigurno sam spavao sa više od 300 žena, možda i 400. Spavao sam sa mnogim pjevačicama, kako slobodnim, tako i zauzetim. Kada bih ja pustio jezik mnogi brakovi bi popucali”, rekao je reper.

Otkrio je da se pokajao što je bio u vezi sa Kijom Kockar i Tijanom Ajfon.

“Kiju sam upoznao u Njemačkoj u jednom klubu gdje sam svratio na piće prije nastupa. Tamo je došla sa Borom Santanom. Razmijenili smo brojeve i tako je sve počelo. Nikada nismo bili u ozbiljnoj vezi. Nemam ništa lijepo o njoj da kažem, kajem se za mnoge stvari koje sam radio u životu, pa i za to što sam bio s njom”, rekao je on.

Što se tiče Tijane Ajfon, Vuk kaže da mu je sada krivo što je lagao da nije bio s njom.

“Ušao sam u rijaliti jer sam htio da se čuje za mene. Međutim, tamo se nisam snašao, niti šta pametno pokazao. Smuvao sam se s Tijanom Ajfon, a sada da me neko pita šta mislim o njoj ne bih znao šta da mislim. Niti smrdi nit miriše. Poslije smo se svađali preko medija jer sam ja negirao da smo bili zajedno. Ispao sam džukela što sam se pravdao da nisam bio s njom”, priča Vuk.

Ostavite komentar: