Reper otvorio dušu! Rasta otkrio zašto se razveo od Ane uprkos velikoj ljubavi

Iako su se Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta razveli prije dvije godine, ljubav nikad nije prestala, tvrdi reper.

“Ljubav sa Anom nije nestala, naprotiv. Između nas je bila prevelika ljubav i strast, ali dočekali su nas neki ozbiljni životni problemi, za koje nismo bili spremni. Nas dvoje smo dosta slični i razumijemo se i dok ćutimo, ali to sve nije bilo dovoljno za skladan brak”, kaže reper za “Hit” i objašnjava zbog čega je razvod bio neminovan.

“Moj brak sa Anom bio je jedno nezaboravno iskustvo. Sa njom sam se stvarno vjenčao iz ljubavi. Nikada nisam kalkulisao kada su emocije u pitanju. Možda je ta moja ljubav prema njoj pomalo bila holivudska i nerealna i kod nas dvoje se baš vidi da smo se ludo voljeli. Brak nam je bio do kraja iskren i sa gomilom posljedica koje nismo mogli da promijenimo ili riješimo. To i jeste razlog zašto smo mi odlučili da se rastanemo. Zapravo, sve se promijenilo kada se rodila naša kćerka Tara. Tada smo shvatili da naš holivudski film mora da prestane i da treba da se vratimo u realnost. I onda smo se razveli”, ističe Rasta.

On kaže da poslije razvoda funkcionišu odlično, te da misli da bi eventualno pomirenje sve pokvarilo.

“Nas dvoje se nikada nismo svađali, tako da ne moramo ni da se mirimo. Naša veza funkcioniše odlično i mnogo bolje se slažemo poslije razvoda. Tako da bih volio da zauvijek budemo u ovako dobrim odnosima zbog Tare. Nemam djevojku, trenutno sam slobodan. I to mi jako odgovara jer imam dosta obaveza, puno radim”, kaže, piše Alo.

Ostavite komentar: