Razočarana plasmanom: Anabela jedva suzdržavala suze nakon napuštanja Zadruge

Kao četvrtoplasirana superfinalistkinja Zadrugu 3 je napustila Anabela Atijas.

Ona se u ovoj borbi našla sa Markom Miljkovićem, Mensurom Ajdarpašićem i Ivom Grgurić.

“Jako sam se iznenadila, nisam očekivala da će mama ispasti, rekla sam da će Marko kad su njih dvoje ostali. Mislila sam da će Iva ispasti sada, a ispala je mama, nisam ovo očekivala, cijelo veče mi je iznenađenje”, rekla je Luna.

Anabeli je odmah u zagrljaj potrčala Nina Đogani, a zatim i Andrej Atijas.

“Iznenađena sam, ali za mene je ona uvijek pobjednica”, rekla je Nina, piše Puls, a Anabela je priznala da se razočarala.

“Iskreno malo sam se razočarala, ali pravda nikad nije stanovala na mojoj adresi, žao mi je što se šalje neka bespotrebna poruka. Žao mi je da mi koji umijemo da zaćutimo i da pognemo glavu završimo neslavno. Sve što je mlako nije ukusno, ja sam uvijek ta mlaka bila i tako izlazim. Hvala svima koji su glasali za ono što ja poručujem, a ni na koga nisam bacala na koljena, zbog mene neće niko loše da se osjeća, nemam grižu savjesti, mirno ću da spavam. Ostalo govori o tome ko smo i šta smo u društvu. Na Miljkovića sam mislila kao na mog neprijatelja, sve i da sam stranac, ne volim takvo ponašanje, a ne tek za nekog ko treba da bude dio moje porodice. Ovo je loše režirana turska serija iz koje ja izlazim kao gubitnik.

Nisam ljubomorna, ostaje svijet na mladima, želim mu da bude to što hoće po svaku cijenu. Vjerujem da su mi mnogi zamjerili izvinjenje Slobi ali to je bilo od srca, ja mogu da kažem što se mene tiče da mirne duše izlazim, nisam ničim dovela nikoga u loš momenat koji nije mogao da preživi, da su svi dobro i da će izaći kao pobjednici. Za sebe i za svoju podršku sam ja pobjednik, znam koliko ste uz mene, ona poruka koju mi šaljemo je vrednija od mjesta koje smo zauzeli. Žao mi je što se ovakva poruka šalje. Ja navijam za Ivu, želim da ona pobijedi”, rekla je Anabela.

Ostavite komentar: