Razlaz nakon 25 godina: Stalone indirektno progovorio o razvodu

Glumac Silvester Stalone prekinuo je tišinu na društvenim mrežama nakon što je otkriveno da je njegova supruga Dženifer Flavin podnijela zahtjev za razvod nakon 25 godina braka.

Iako nije direktno spominjao svoj razlaz s Dženifer, Stalone je podijelio anegdotu o paru poderanih patika i kako ih čuva kao podsjetnik da “nastavi naprijed” čak i ako nešto “boli”.

“Nekima se ovo može činiti glupim, ali ja ih čuvam kao podsjetnik”, započeo je. “Kad sam radio posljednji ‘Rocky’ kada sam se borio protiv Mejsona Diksona i sve to, slomio sam dva nožna prsta, slomio sam ih na pola, nisu mi čak mogli staviti nogu u patike.”

“Cijelu koreografiju i trening za film, izrezao sam otvor na patici kako bi moje natečeno stopalo moglo ući u njega, i nastavili smo ići naprijed. Nastavili smo ići naprijed.”

Dodao je: “Dakle, ovo čuvam kao podsjetnik. Kad boli, ponekad, to je dobar znak. Jer kad je previše lako, obično nije baš dobro. U svakom slučaju, nastavi udarati.”

U srijedu je otkriveno da je Dženifer predala dokumentaciju za raskid braka s glumcem. “Na temelju informacija i uvjerenja, suprug je učestvovao u namjernom rasipanju, iscrpljivanju i/ili rasipanju bračne imovine što je imalo negativan ekonomski učinak na bračnu imovinu”, stoji u sudskim dokumentima prema “TMZ-u”, prenosi Hello magazin.

Ostavite komentar: