Rada Manojlović: Ne treba da misle da sam na Maldivima, a ja se praćakam u Moravi

Pjevačica Rada Manojlović kaže da ona svoj život ne predstavlja lažno na društvenim mrežama, a onda je prokomentarisala i ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji.

Manojlovićeva misli da je narod voli baš zbog toga što je prirodna i spontana, a u jednom intervjuu dotakla se i društvenih mreža.

“Svi predstavljaju lažnu sliku o sebi, ja to ne radim. Nema potrebe da ljudi misle da sam na Maldivima, ako se ja praćakam na Moravi”, kaže Manojlovićeva koja se osvrnula i na Uraganke , pa otkrila da li bi ona željela da predstavlja zemlju na najprestižnijem muzičkom takmičenju.

“Pobjednici su mi top, pjesma drugačija, to nije samo pjevanje. Naše predstavnice su bile brutalne, dok sam gledala bila sam sretna, one su besprijekorno odradile svoj dio. To gleda čitav svijet, to nije mala stvar. Pritom imala sam bliskih dodira sa Evrovizijom, pjevanje na kraju bude najlakši dio. Nisam sebe zamišljala tamo, ali sa pobjedom Ruslane nema pravila, traži se nešto drugačije. Bitno je da si siguran u to što pjevač”, kaže Rada u “Premijeri – Vikend Specijal”.

Ostavite komentar: