“Pustite me da ga vidim”: Ovog muškarca popularna Ceca je voljela prije Arkana FOTO

Svi dobro znamo da je Svetlana Ceca Ražnatović bila udata za komandanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, na koga je izvršen atentat 2000. godine, a rodila mu je sina Veljka i kćerku Anastasiju.

Ipak, krajem osamdesetih Ceca nije bila sama. Prvi pjevačicin momak za koga je znala domaća javnost bio je fudbaler Vladan Lukić, a mediji su pisali da je upravo njemu posvijetila njen čuveni hit “Pusite me da ga vidim”.
Ljubav između Cece i Vladana buknula je 1989. godine, kada je on bio poznati igrač Crvene zvezde, a ona pjevačica u usponu koja je gradila karijeru u Beogradu. Fudbaler je tada imao 18, a ona samo 15 godina.
Pominjalo se čak i to da su se vjerili i da spremaju svadbu, ali su se rastali 1990, kada je Vladan otišao u vojsku.

Vladanova kćerka Sara udala se prije nekoliko godina, kada joj je na svadbi zapjevala upravo Ceca. Lukić je za vrijeme bombardovanja Srbije igrao u Mecu, u Francuskoj, ali nije mogao da podnese da igra fudbal dok njegov narod pati i vratio se u Srbiju. Nakon toga je godinu dana igrao u Grčkoj i sa samo 30 godina završio karijeru.
On je jedni srpski sportista koji se na vrhuncu svoje karijere 1999. vratio u Srbiju tokom NATO bombardovanja i odmah se stavio na raspolaganje vojsci i bio raspoređen na položaj, piše Informer.

Ostavite komentar: