Pukla ljubav! Mlađani Toni više nije mogao da podnese ljubomoru Dare Bubamare!?

Pjevačica Dara Bubamara navodno nije više u ljubavi s Tonijem, a razlog raskida je navodno pretjerana pjevačicina ljubomora.

Oni su se prvo otpratili sa Instagrama, a to nije prvi put da su podgrijali sumnju da su raskinuli. Po svemu sudeći, Dara je odlučila da ponovo zaprati Tonija, što on nije učinio.

Pa tako je ostalo da na društvenoj mreži Instagram njega Dara prati, a on nju ne.

Naime, kako je ispričao izvor blizak paru, Darin mladi izabranik navodno nije više mogao da podnese folkerkinu posesivnost i ljubomoru na svaku žensku osobu koja je u njegovom društvu, piše Kurir.

“Dara je Toniju doslovno svakodnevno počela da dosađuje zbog konstantnog prebacivanja za svaku sitnicu. Međutim, Dari je najviše smetalo to što je njen dečko uvijek u društvu djevojаka svojih godina, zbog čega je imala nekoliko ljubomornih ispada. Kada je shvatio da to više neće moći da kontroliše, Toni je riješio da presiječe i stavi tačku na njihovu vezu”, počinje priču izvor blizak paru i objašnjava: “Kada su tek počeli da se zabavljaju, oboje su bili svjesni da njihova veza ne može da uspije ukoliko bude bilo ljubomore, pa je Toni otpočetka Dari stavio do znanja da neće mijenjati svoje navike zbog nje.”

“S druge strane, Dara je pristala ne njegove uslove i svjesno je prihvatila činjenicu da se njenom dečku svakodnevno nabacuju mlade i atraktivne djevojke. Međutim, Bubamari je vremenom sve to počelo da smeta, izgubila je povjerenje i samopouzdanje i nimalo joj nije bilo lako što je svaka djevojka u Tonijevom okruženju zgodna i mlada. Zbog toga mi je često pridikovala, a to je bio razlog njihovih čestih svađa”, kaže izvor.

Ostavite komentar: