Prvi muž Kaje Ostojić u zatvoru: Pjevačica se udala sa 19 godina i sa njim ima kćerku

Prvi muž pjevačice Katarine Kaje Ostojić navodono se već neko vrijeme nalazi se u zatvoru u Beču, jer je u Austriji počinio krivično djelo zbog kog je uhapšen.

Nije poznato šta je Kajin prvi muž uradio, niti na koliku je vremensku kaznu osuđen, a on je u zatvoru u Beču već duže od pola godine, naovodi Kurir. Pjevačica se za njega udala sa devetnaest godina i iz braka sa njim ima kćerku Nikolinu.

Kajin bivši je navodno više puta bio iza rešetaka, a kada je ranije objavljeno da je pobjegao iz zatvora, pjevačica je rekla da je to istina, ali da ne želi ništa više da priča o njemu. Kaja je o prvom suprugu pričala kada su je novinari pitali da li se kaje što se udala sa samo devetnaest godina.

“Ne, ne kajem se, zato što imam divnu kćerku iz tog braka”, rekla je Kaja tada, a na pitanje da li joj bivši suprug finansijski pomaže oko odgajanje nasljednice, rekla je: “On nikada nije plaćao alimentaciju. Jednom je, u stvari, dao, prije 18 godina skoro, odnosno 17. Kada smo se rastali, dao mi je 500 evra i više nikad ništa.”

Pjevačicina nasljednica navodno nema kontakt sa ocem, jer on to, kako se navodi, ne želi, a Kaja jednom prilikom ispričala i da njeni roditelji nisu prihvatili njenog prvog muža za zeta.

“Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni on. Bili smo u fazonu: “To je tako, mi se volimo, zadržaćemo dijete i vjenčaćemo se”, jer nam je lijepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vijest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze. Povrijedila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumijem. I ja bih sada bila ljuta na svoju kćerku da mi tako nešto priredi”, rekla je pjevačica tada.

Ostavite komentar: