Prva izjava Tanje Savić nakon vijesti o udaji: „Možda bih se posle kajala“

Ljubavni život Tanje Savić oduvek je intrigirao javnost, a od kada je pjevačica potvrdila svoju vezu sa Muhamedom Bešićem par je neprestano po budnim okom javnosti.

Da je svoju sreću pronašla kraj pilota i da svakodnevno uživaju u ljubavi svledoče brojne objave na plevačicinim društvenim mrežama.

Međutim, od kada se pročulo da će novopečeni par izgovoriti sudbonosno „da“ u Las Vegasu, Tanja se sve do sada nije oglašavala.

– Ja sam odlično, hvala na pitanju. Svašta pišu, to su samo nagađanja ali dobro, neka se lijepo piše, samo ne volim da bude neka situacija da sam svoju djecu zapostavila, ja sam sa njima stalno i njih nikada neću zapostaviti šta god da se dešava – rekla je Tanja za Blic, a na pitanje kako su djeca prihvatila njenog novog partnera, pjevačica je odgovorila sljedeće:

-To ćemo nekom drugom prilikom. Srećna sam stvarno, a svako je kovač svoje sreće, svako zaslužuje svoju sreću. Iskrena sam i mnogo bih toga rekla, ali možda bih se poslije kajala – zaključila je pjevačica, prenosi “Grand”.

Ostavite komentar: