Prozivke zbog vjenčanice: Kortni Kardašijan dobila niz negativnih kritika

Kortni Kardašijan danas je po drugi put izgovorila sudbonosno “da”, a o njenoj vjenčanici ne prestaje da se priča.

Kortni Kardašijan (43) i Travis Barker (46) vjenčali su se u Las Vegasu 4. aprila, a par je odlučio da po drugi put izgovori sudbonosno “da” u opštini.

Oni su svečanu ceremoniju vjenčanja upriličili i kod kuće, u Santa Barbari, a fotografije ovog događaja obišle su svijet. I dok mnoge mlade uoči velikog dana nailaze na mnogobrojne komplimente, Kortni to nije pošlo za rukom.

Naprotiv, dobila je niz negativnih kritika, a sve zbog vjenčanice koju je obukla. Njen izbor mnogi ne mogu ni da nazovu “vjenčanicom”, jer je Kortni za ovu priliku odabrala mini bijelu haljinu koja je zgrozila javnost.

Kada su fotografije isplivale, korisnici društvenih mreža masovno su izrazili svoja mišljenja.

“Šta je ovo, bolje da je u trenerci došla”, “Ako je ovo vjenčanica, ja onda ne znam”, “Kakav užas”, “Koliko jeftino izgleda”, “Očekivala sam mnogo više”, “Šta joj je, ovo je grozno”, “Čemu ovu zasebni rukavi?”, glasili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, kontroverzni par, koji je često na medi osuda, vjerio se u oktobru 2021. godine. Kortni i Travis su sada razmjenili zavjete pred malim brojem ljudi. Iako su na vjenčanju prisustvovali Kortnina baka i Travisov otac, ostali članovi mnogobrojne porodice Kardašijan nisu se pojavili.

Ostavite komentar: