“Propao si skroz”: Darka Lazića isprozivali zbog stajlinga FOTO

Život Darka Lazića ne prestaje da intrigira javnost, posebno otkako ga je ostavila nevjenčana supruga Marina Gagić. Nakon što je uplovio u vezu sa Barbarom Bobak, pjevač je totalno pogubio u vremenu i prostoru jer se gore ponaša nego u tinejdžerskim danima.

Budući da javnosti svakodnevno prikazuje svoj život na tacni putem Instagrama, gdje objavljuje video snimke i fotografije, mnogima postaje mučno.
Naime, on kao da namjerno provocira propagiranjem loših navika i bahatosti, pa redovno dobija negativne komentare zbog toga.
Sinoć je objavio snimak, kako je iz zgrade izašao sa djevojkom i kučetom u šetnju. Akcenat je stavljen na njihov stajling, zbog čega su se oboje šalili.

“Šta ti se dogodilo“, “Propao si“, “Obukao se u batu i seku“ samo su neki od komentara zabrinutih fanova ispod ove objave.
Podsjetimo, Darko i Barbara nedavno su započeli zajednički život u iznajmljenom stanu u Novom Sadu. Ona nije željela da živi u njegovoj kući u Brestaču, koju je počeo da gradi dok je bio u braku sa Anom Sević, a živio sa drugom nevjenčanom suprugom Marinom Gagić.
Barbara je smatrala da ta kuća ne pripada njoj i da zajednički život treba da započnu na drugom mjestu. Ukoliko Darko shvati da je ona prava žena za njega, oni će se preseliti u Brestač.

Ostavite komentar: