Procurile informacije: Evo koliko je “teško” luče iz Kasidola

​Pjevačica Dragana Mirković poznata je kao najimućnija pjevačica, čije bogatstvo je jedan sajt nedavno procijenio na 30 miliona dolara. Međutim, ona to što je imućna nikada nije isticala, a sada je otkrila da li njenim kolegama smeta to bogatstvo.

Jedan strani sajt bavio se temom ko je od naših pjevača najbogatiji, a kada se njeno ime pojavilo na prvom mjestu, Dragana Mirković nije krila iznenađenje:

“Ja sam prvo bila iznenađena da oni uopšte znaju za naše zvijezde i da se uopšte bave time. To je procjena vrijednosti cijele karijere jedne osobe. Jeste to na neki način kompliment“, rekla je Dragana i dodala:

“Ja se iskreno nadam da to ne izaziva ljubomoru, ja to nisam osjetila. Toni i ja smo ljudi koji samo možemo da pomognemo kolegama, sigurno im nećemo odmoći. Kada je moj prijatelj neko ko je jači od mene i ima više, presretna sam i ponosna, divno je imati nekog takvog, pa možda i jednog dana, ne daj Bože, kao bekap. Mislim da bi kolege tako trebalo da me gledaju, jer sam se dokazala da sam uvijek tu za njih da pomognem i nikada nisam pričala o tome, jer to je nešto privatno“, ispričala je pjevačica.

Ostavite komentar: