Pripremao ih na život bez njega: Balašević svojoj porodici prije smrti napisao oproštajno pismo

Porodica Đorđa Balaševića gostovala je nedavno u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“ i otkrila je do sada nepoznate detalje iz života pokojnog kantautora. Naime, kako je ćerka Đorđa Balaševića istakla, njen otac ostavio je jedno pismo, čiji je sadržaj čuvan u tajnosti.

Pismo Đorđa Balaševića, u elektronskom obliku, ne prestaje da intrigira javnost, a po svemu sudeći neće biti objelodanjeno.

Jelena Balašević otkrila je kada je ono nastalo.

“S obzirom na to da je Đole gledao na život s puno humora, on je prošlog novembra napisao nama jedno pismo, tj. mejl. Mi smo se družili tada i viđali svaki dan. Želeo je da nešto bude zapisano. Ne mislim ja nigde da idem, govorio je“,  rekla je Jelena.

Takođe, ona se dotakla teme autorstva i objasnila da porodično poštuju želje pokojnog Balaševića.

“To nije bio spisak zahteva, već kao Kiplingova pesma. Neće biti nikad objavljena, jer je to nešto između njega i nas. Kad sam to dobila, nisam želela da čitam. Sve nas je pripremio na to. Jedna od poruka je bila kako da se ponašamo kad plotun bljuvotina krene na njegovu porodicu, govorio je kako da se odnosimo prema njegovom autorstvu. Mi samo to sprovodimo, kao čoveku koji nam je ispunjavao sve želje- dodala je ćerka Đorđa Balaševića“, prenosi „Kurir“ .

Ostavite komentar: