Prinova u porodici Novković: Popularni pjevač postao otac – po četvrti put

Boris Novković (53) juče je četvrti put postao otac.

Njegova djevojka, studentkinja modnog dizajna Iris Volf, rodila je sina. Dječak se rodio prije podne, u zagrebačkoj bolnici Merkur, carskim rezom.

“Kao i svaki put kad sam postao otac tako mi je i ovaj dan jedan od najsrećnijih u životu. Sve je prošlo u najboljem redu s mamom i bebom i jedva čekam da dođu kući”, rekao je Novković za Tportal.

Podsjećanja radi, kantautor i povremena manekenka i ‘full-time’ studentkinja modnog dizajna, u aprilu 2019. godine postali su roditelji kćerkice Si.

“Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris”, ispričao je tada ‘proces’ odabira imena.

Njihova ljubavna priča počela je prije dvije godine, a javnost je za nju saznala kad su se zajedno pojavili na zagrebačkoj premijeri dokumentarnog filma ‘Vatreni’. Pjevač i njegova voljena prošle godine nakratko su se razdvojili, ali ne i razveli. Iako nisu živjeli na istoj adresi, Boris i Iris ipak su ostali u dobrim odnosima, ali kriza je bila prolazna budući da je ljubav pobijedila. Kao kruna ljubavi stigao je sinčić čije ime još nije poznato javnosti.

Podsjećanja radi, muzičar iz braka s Lucijom Matić ima dva sina, desetogodišnjeg Nou i sedmogodišnjeg Bona, piše Telegraf.rs.

Ostavite komentar: