“Prijavite ovo policiji”: Kija Kockar zgrožena ponašanjem poznatog jutjubera

Bodibilder i jutjuber Nikola Jovanović, poznat kao Nixa Zizu, sramnim stavovima koje je izneo u jednoj emisiji na temu zlostavljanja žena nedavno je zgrozio čitav region.

Ovim povodom oglasila se i pjevačica Kija Kockar, prenosi Blic.
“Apelujem na nadležne službe i državu kao i na televiziju da zajedno sa voditeljkama prijave ovo policiji. Voditeljke nisu otpuštene kao sto piše (tako mi je rečeno), a ovo je nešto najodvratnije sto sam ikad čula! Još jednom apelujem na sve državne organe da reaguju na ovakve izjave izrečene od strane Nikole Jovanovića gdje se podržava silovanje žena”, napisala je Kija.
Jutjuber je, inače, zbog niza uvredljivih komentara i iznošenja seksističkih stavova u jednoj emisiji izazvao revolt na društvenim mrežama, ali i kod gledalaca i voditeljki koje su bile dio te emisije.
“Ne podržavamo nikako nasilje, ali žene morate da razmislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate, znači nemojte da idete kod nekog u kola u 10 sati uveče, naročito ako je stariji od vas, znate odmah šta taj hoće od vas. Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekat prvenstveno, i njega ne zanima šta si ko si. I ako naletiš na neku budalu pijanu dok ideš ulicom sama i on te napadne, ti si isto kriva, nije samo on. Ti treba da znaš ko je muško”, govorio je jutjuber, dok su voditeljke bile vidno izrevoltirane njegovim omalovažavanjem ženskog pola, pa su iznervirane napustile studio.

Ostavite komentar: