Pričaju da se i danas kaje, a evo šta se krije iza svega: Da li je ovo Čolina greška karijere?

Momčilo Bajagić Bajaga otkrio je pravu istinu o spekulacijama da se Zdravko Čolić i dan danas kaje zato što je odbio pjesmu “Kad hodaš”.

Kako su mediji ranije pisali, Čola je pjesmu odbio jer nije prepoznao hit, Bajaga je otkrio da je istina o tome potpuno drugačija.

“Nije mi nikada bilo žao, pjesmu mogu i ja da otpjevam. Nije Čola stvarno odbio ovu verziju pjesme “Kad hodaš”. Ja sam imao jednu iskreno slabiju verziju”, ispričao je Bajaga i dodao: “Imao sam jednu strofu viška i mislim da mi je falila glavna tema, mi smo njemu donijeli. Pozvao nas je on i Kornelije Kovač, otišli smo ja i moj kum Miša Aleksić, tada sam ja bio još u “Ribiljoj čorbi” i mi smo mu donijeli tada četiri stvari: “Tvoje oči”, “Afriku”, “Kad hodaš”,.. iskreno, ja nisam dobro bio završio tu pjesmu, a sigurno je ni ja ne bih uzeo u tom izdanju”,

On je naveo i da je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pjesmu i da se i danas kaje zbog toga.

“To je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pjesmu, Čola bi to sigurno prepoznao. A nikada mi nije žao pjesmu, uvijek možeš i ti da je otpjevaš”, ispričao je Bajaga za Kurir.

Ostavite komentar: