Priča prije nastupa: Karleuša o Zvezdama Granda, Mariji Šerifović i svađi sa organizatorima Prajda

Pop zvijezda Jelena Karleuša sinoć je prvi put nastupila nakon vijesti da je napustila žiri popularnog šoua “Zvezde Granda”.

Jelena je prije nastupa govorila o odnosu sa Marijom Šerifović, Zvezdama Granda i svađom sa LGBT organizatorima “Prajda”.

Prije svega, Karleuša je istakla da je Šerifovićeva neko za koga je veže više od prijateljstva.

“Marija i ja smo dugogodišnje prijateljice, mi razgovaramo o stvarima koje nas interesuju, ne bavimo se ogovaranjima. Mi smo sarađivale dugi niz godina, sjedile smo jedna pored druge i napravile smo legendarne momente, obarale smo rekorde. Mislim da smo bile fantastičan tim, ali ja im želim svu sreću, i šer i rejting. Sve, sve najbolje i ja stvarno više ne želim da pričam o Zvezdama Granda. Znam da će Marija biti najbolja”, rekla je Jelena.

Povodom svađe koju je imala sa organizatorima Prajda, koji je nisu izabrali za kumu tog događaja istakla je da podržava Prajd.

“Podržavam njih već punih 30 godina, podržavam ljude koji se bore za svoja prava. Da bi neko bio predstavnik bilo koje zajednice, prvo mora da bude legitimno izabran”, prokomentarisala je Jelena, piše Telegraf.

Ostavite komentar: