Pred njima je lijepa sedmica: Tri horoskopska znaka koja će imati najviše sreće u ljubavi

Sezona Škorpija vraća strast na velika vrata. Ove nedjelje mnogi parovi će se odlučiti za drugi korak u vezi ,jer sezona Škorpija vraća strast na velika vrata.

Ne samo što ćete upoznati bolje svog partnera već ćete tačno saznati razlog zašto ga volite. U ljubavi tokom tekuće nedelje najviše će uživati sljedeća tri horoskopska znaka: Lav, Djevica i Vage.

Lav

Ove nedjelje ćete izgledati dobro, a tako ćete se i osjećati, a to je jer su vam ove nedelje zvijezde posebno naklonjene.

Vi i vaš partner uspjevate da zaobiđete sve prepreke. Možda će se konačno realizovati večera ili proslava na koju ste pozvani, a ako je vaš partner Škorpija možete očekivati burnu i strastvenu nedelju ispunjenu ljubavlju i nežnostima.

Devica

Prvi put nakon mnogo vremena osećate se zaista srećno sa svime što imate u životu. Toliko toga vas je u prošlosti mučilo. Sa vladavinom Škorpije vaše nevolje su gotovo momentalno okončane. Partner i vi prelazite na viši nivo u vezi, počinjete da komunicirate kao nikada do sada.

Vaga

Tokom ove nedjelje vi i vaš partner ćete iskusiti nešto novo, lakoću komunikacije.

Uvijek ste uživali u dubokim i dugim razgovorima sa voljenom osobom, a ova nedelja otvara vrata koja omogućavaju da riječi teku slobodno i lako. Takođe, ustanovićete koliko je vaš partner šarmantan i koliko može da vas iznenadi nečim smjelim i uzbudljivim.

Ostavite komentar: