Prave lavice: Ovo su najsnažnije žene

Ove žene su zaista nesalomive i iz svake životne nedaće izlaze sve jače. U ogromnom nebeskom plesu, svaki horoskopski znak nosi jedinstvene snage i kvalitete. Danas ističemo kosmičke ratnike među nama – pet najjačih ženskih horoskopskih znakova.

Žena Ovan

Teškoće je ne sputavaju, dok većinu prepreka može sama da savlada. Žena Ovan zna svoju vrijednost i samouvjereno se kreće kroz život. Ona je pravi borac i izlazi kao pobjednik iz većine bitaka. Ako neko pokuša da je kontroliše, biće suočen sa veoma jakim reakcijama, jer ratnik skriven u njoj ne „spava“ baš teško. Želi da bude prva u svemu, svaka vrsta kontrole je bjesni, puna je nezavisnosti i strastveno slijedi svaku svoju želju.

 Žena Škorpija

Škorpija, kojom vladaju Mars i Pluton, je sila na koju treba računati. Sa intenzitetom koji može da prodre u najdublje oblasti, žene Škorpije su misteriozne i privlačne. Njihova odlučnost i snalažljivost čine ih strasnim u bilo kojoj potrazi koju odaberu. Od karijernih ambicija do ličnih odnosa, žene Škorpija se snalaze u životnim izazovima.

 Žena Lav

Vođene Suncem, žene Lavovi sijaju poput nebeskih tijela koja njima vladaju. Sa kraljevskim prisustvom i magnetnom harizmom, žene Lavovi su rođene vođe. Njihovo samopouzdanje i velikodušnost osvjetljavaju svaku prostoriju u koju uđu.

 Žena Jarac

Jarac, kojim vlada Saturn, oličava disciplinovanog arhitektu zodijaka. Žene Jarčevi su poznate po svojoj ambiciji, strateškom razmišljanju i nepokolebljivoj posvećenosti svojim ciljevima. One grade imperije sa jakim osećajem odgovornosti i praktičnosti.

 Žena Vodolija

Ona može da postigne bilo šta u životu bez ičije pomoći. Vodi ih planeta Uran, planeta muževnog principa, pa su ove žene često doživljene kao hladne i nepristupačne. Ipak, žene Vodolije su nenadmašni borci za pravdu i savršeno verni prijatelji.

Ostavite komentar: