Poznati se opraštaju od preminule Marine Tucaković

Pjevačica Goga Sekulić oprostila se potresnim riječima od Marina Tucaković koja je preminula danas u 68. godini života.

„Marinu sam upoznala davne 1995. godine. Pjevala sam u jednom klubu u Crnoj Gori sa Srđanom M, a ona i Futa su došli na naš nastup. Dali su mi komplimente za moju energiju i boju glasa. Kada samo odlučila da snimim prvi album otišla sam pravo kod njih. Do danas sam promijenila dosta saradnika, ali najkvalitetniji materijal imala sam od Marine i Fute. Sve hitove je lično Marina napisala“, priča Goga Sekulić i dodaje:

„Prošle godine sam uzela pjesmu od Damira Handanovića, a trebalo je Marina sa napiše tekst. Hvala joj na svemu, zaslužna je za moju karijeru. vijest o njenoj smrti veoma me je pogodila, mnogo mi je žao. Živjeće vječno u mojim pjesmama i mom srcu.

Lepa Brena se oglasila povodom smrti Marine Tucaković, koja je danas preminula nakon bitke sa teškom bolešću.

– Šta god da kažem za Marinu uvijek je malo. Otišla je žena pjesnik svih nas, naš prijatelj i drug, koja je znala kao skener naše duše šta mislimo i osjećamo. Nikad se neće više roditi takva žena koju smo svi voljeli i poštovali. Ostaće njeni tekstovi kao pečat svih nas, jednog vremena u kome smo imali najvećeg pjesnika i druga, prijatelja. Neka joj je laka zemlja i neka nas sad gleda sa nekog boljeg mjesta. Volimo te, Marina i voljećemo te uvijek i poštovati jer si nam svojim djelima uljepšala živote, gdje smo tvoje riječi pretočili u emociju koju su svi osjetili. Počivaj u miru – napisala je Brena na instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Od preminule Marine se oprostila i voditeljka, novinarka i autorka Vesna Dedić.

„Nedjelja…posljednji pozdrav iz Balkanske ulice najvoljenijoj pjesnikinji Jugoslavije…Ona je voljela „Stani Ibar vodo“, a mi smo voljeli svaki njen stih…Zauvijek u srcu“, napisala je Vesna Dedić na Instagramu.

Od Marine se oprostila i umjetnica Slađana Milošević, koja govori za Nova.rs da su se njih dvije poznavale i prije nego su postale poznate.

„Mi smo zajedno nastale. To je rekla ona sama nekada davno. Glupo je da govorim o tome šta je bila u karijeri, to je besmisleno. Potekle smo iz istih društva, iz istig krugova, radili smo zajedno godinama. Zana je nastala pod uticajem toga što smo mi zajedno radile. Bile smo vezane, kao da smo bile antitet u stvaralaštvu. Zajedno smo i pisale tekstove. Ono što mi je žao, nadam se da će se pronaći to njeno stvaralaštvo, ona je izuzetan lirski pjesnik. Nikada nije izdala nijednu knjigu lirske poezije koja je zaista fantastično. Nadam se da će njena porodica izdati te pjesme. Marina i ja smo bile preteča novih žena kod nas“, rekla je Slađana Milošević za Nova.rs.

Jelena Karleuša se tužnom objavom na Instagram profilu oprostila od Marine Tucaković koja je preminula danas u 68. godini života.

Bile su bliske, bile su saradnice, bile su jedna drugoj podrška.

„Maki moja… tražim riječi… U ovom us**nom životu punom bola, patnje i tuge ti si ostavila najljepši trag… A za to je valjda vrijedjelo živjeti… Hvala ti za sve“, poručila je pop zvijezda.

Pjevačica Viki Miljković oprostila se na Instagramu od Marine Tucaković, koja je preminula danas u 68. godini života, nakon duge bolesti.

-Maki moja sve što bih rekla nije dostojno onoga što si ti u mojim pjesmama napisala, jedna jedina zauvijek, napisala je Miljković.

Dragana Mirković se oprostila od Marine Tucaković potresnim riječima

“Umjetnik, revolucionar, vizionar, ali prije svega-čovjek. Draga moja Marina, hvala ti za sve divne tekstove, za najljepše trenutke koje smo zajedno provele, nezaboravne savjete koje si mi dala, hvala ti što si ovaj svijet učinila boljim mjestom svojom ljepotom duše i svojim talentom. Moje misli sada idu ka tvojoj porodici, a posebno tvom sinu Laći, jer samo mi koji smo imali sreću da nas u ovom životu dodirneš svojom veličinom, možemo makar da naslutimo koliko su izgubili tvoji najbliži. Koliko god da sam vremena provela sa tobom, uvijek će mi biti malo, a sa tobom odlazi čitava epoha naše muzike. Putuj sa anđelima, draga moja Marina, i nađi mir koji zaslužuješ. Voli te uvijek tvoja Gaga – napisala je Dragana Mirković.

Putem Instagrama oprostila i pjevačica Marija Šerifović, citirajući njene riječi.

„U jednom danu se rodiš, u jednom umreš, u jednom se zaljubiš. U jednom danu upoznaš osobu koja ti promijeni život. U jednom danu se sve dogodi“.

 

 

 

 

Ostavite komentar: