Potpuno izgubila živce: Anabela usred emisije žestoko odbrusila gledateljki

Anabela Atijas se posvađala se uživo u emisiji sa gledateljkom koja je naglasila da je porodica Đogani fina i poštena, što je pjevačicu istjeralo iz takta.

Da, bila sam u jednoj otmenoj porodici – rekla je Anabela ironično, i dodala: “Prema meni su Atijasovi mnogo bolji, i vole me.”

Ipak, Atijasova nije izdržala ni da ne odgovori na mišljenje gledateljke koja je prokomentarisala školovanje Anabeline djece u privatne škole.

“Ova žena pokušava da uvrijedi moju djecu, jer idu u privatne škole. Sada ću da vam objasnim, moju djecu sam upisala u privatnu školu, kako bi ih zaštitila od takvih kao što ste vi. Da li imate vi o kome da brinete? Vi ste jedna glupača, i manite se moje djece. hvala Bogu da imamo privatne škole, i da spasavamo djecu od takvih isfrustriranih kao što ste vi. Da li ste vi završili neku školu”, odgovorila je Anabela gledateljki.

Nakon svađe sa gledateljkom, Anabela se osvrnula na fanove Marka i Lune koji joj neumorno prijete.

“Ne znam odakle joj ideja da naplaćuje članarinu, od toga je napravila biznis! Koriste bolest ljudi. Nek se raspita da li je to zakonito. Da bi prijetili meni kako će me ubiti, ali nemaju hrabrost u facu da mi kažu. Prijetili su mi da će me zgaziti kolima. Ja sam njih prijavljivala, ali ništa nisam uspijela. Željela sam joj punu Arenu, a ona je počela da naplaćuje ljudima članstvo, i snima se za Jutjub. Prvi put čujem da postoji neka članarina za te stvari”, rekla je Anabela.

Ostavite komentar: