Potpuni haos u Zadruzi: Obezbjeđenje moralo reagovati, Aleks završila u zatvoru VIDEO

Prošla noć na velelepnom imanju je prošla kroz haos epskih razmera, pri čemu su sve negativne emocije zadrugara doživjele kulminaciju.

Niko nije očekivao ovakvu noć, ali Maja Marinković je već na samom početku najavljivala nezaboravan “provod”, pogotovo Marku Janjuševiću Janjušu. Ona je bila kivna na njega zbog emisije “Amidži šou”, kad je izjavio da mu se više svidjela Ana Korać, ali je još jedan razlog za njeno neraspoloženje bila Aleksandra Nikolić.

Potpuno je podivljala kada je ugledala Aleksandru pored Janjuša, pa ga je napala pred svima u prostoriji za pušenje, a zbog njihovog obračuna je moralo da reaguje i obezbjeđenje.

Tenzija ljutih rivalki napravila je još veći kolaps u kazinu, kada se Aleks pojavila ispred Janjuša, a zatim se posvetila Milanu Jankoviću Čorbi i cijelo veče igrala sa njim. Dok mu se nabacivala, on nije prihvatio to kako je očekivala, ali nije odustajala od namjere.

Kako je vrijeme prolazilo, njih dvoje su bili sve bliži i prisniji, pa je čak obasipao i poljupcima u vrat, a onda je i pitao konkretno šta da očekuje od nje.

“Hoćemo li da idemo kod mene u pab? Šta ćemo da radimo?”, potvrdio je Čorba.

“Da se družimo normalno!”, rekla je Aleksandra.

“Pa, je l’ ovo normalno?”, upitao je Milan.

Ostalo je na tome, a onda je Aleksandra i dobila lekciju od Sanje Stanković zbog ponašanja, a zatim i ljubomornu scenu od strane Janjuša. On je sve vrijeme urlao i nasrtao ka njoj, međutim, obezbjeđenje ga je spriječilo u svojoj namjeri, a Aleks ostala u suzama.

Maja Marinković je za to vrijeme svu pažnju usmjerila na Janjuša, a poslije nekoliko šut-karti, ona je opet nasrnula na njega, pa od nemoći, napravila još jednu ljubomornu scenu.

Janjuš se našao u neobranom grožđu između ove dvije zadrugarke, kada su ispred njega napravile pravu filmsku scenu, i otimale se za njegovu pažnju. Bivši košarkaš nije mogao da izdrži pritisak, pa ih je obje udaljio od sebe.

“Ajde molim te da pričamo normalno! Ja tebi ništa loše nisam uradila, nisam se ni sa kim poljubila, ni sa kim ništa nisam uradila, samo sam igrala, je l’ to problem? Ti meni nisi htio da se obrtaiš dva dana, ne ja tebi”, rekla je Aleksandra.

“Šta ti pričaš sa njom? Šta ti imaš da pričaš sa njim?”, vikala je Maja.

“Ovoj sam prešao preko svega, ona priča da sam sa njom zbog se*sa, a ti Aleksandra provociraš i glumiš ludila!”, vikao je Janjuš.

Aleksandra je samo prividno smirila strasti, pa nakon što se Brendon Radonić umiješao i počeo da tješi Maju, potegla je hranu i šolju na njega, a obezbjeđenje je odmah uletjelo u Bijelu kuću kako bi spriječilo fizički obračun. Zbog agresivnog ponašanja, Aleksandra je završila u zatvoru.

To nije jedina drama tokom sinoćne žurke, a iako se činilo da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša uplovili u mirnu luku, novi ljubavni problemi su isplivali na površinu. Ona je potpuno odlijepila na Ša, pa je počela da urla iz petnih žila na njega, a brutalne riječi koje mu je rekla su odzvanjale kazinom.

Nakon haosa, oni su se našli i u kući, gdje je Ša nastavio da joj zamjera na poručivanju pjesama za Stefana Karića, nakon čega je ona raskinula sa njim. Međutim, on se nije zaustavio tu, već je nastavio da ljubomoriše, pravdajući sebe da ona to radi namjerno.

“Ja sam kriv, molim te, ja sam kriv! Šta radi ovo, ja nisam glup! Ovo namjerno radi! Nisam budala!”, urlao je Ša.

Nakon sve te drame, on se slomio, pa zaplakao na sav glas u pušionici, dok je molio Marka Đedovića da dovede Taru kod njega.

Razgovor sa njim je napravio još goru situaciju, pa je Tara pobjegla iza jednog prozora u kazinu, nakon čega je počela da lomi sve oko sebe. Do Simove su u jednom trenutku došli i Kristijan Golubović i Marko, međutim, ona nije prestajala da razbija.

Za to vrijeme, Ša nije prestajao da plače, a onda je u besu svašta rekao, i za svoju bivšu i za sadašnju.

“Ja nisam treća sezona, ja sam dijete sa ulice, rastao sam u teškom stanju, ja sam dijete sa ulice, mene niko ne drk*! Ja nisam lažan lik! Neću pitanja, crnog stola i k*rčeva!”, urlao je Ša kao nikad do sada.

“Umjesto da me voliš kao Boga, ti mi se us*ravaš! Stefane, za tebe pjesma, što me j*beš, kad zna da će da me poremeti! Ja nisam smrad, nisam ološ! Kuće sam izgradio ljudima, uđem u rijaliti da mi neko kaže da sam g*vno, ova me ostavi što blejim sa nekim! K*rve neke u salon dolaze, bivši su bili do j*ja, pa šta sam ja? Šta ja loše radim, jesam li ja lud? Ja ne vidim šta loše radim! Svakome sam ovako titrao j*ja! Pa i da uradim nešto, pa progledaj kroz prste!”, vikao je Ša.

Ipak, ljubav je opet pobijedila sve, pa se Tara vratila u njegov zagrljaj, ali u njenom stilu.

“Ti ne umiješ da piješ, ne umeš da izgovaraš rečenice prostoproširene. Žena ti je oprostila Draganu Mitar, mene neće”, dodala je Tara.

S druge strane, Majin pokušaj da se vrati u Janjušev zagrljaj, nije uspio, kada je ponovo odbijena, a obezbjeđenje ponovo reagovalo.

“Skloni se od mene, neću nikada u životu više da pričam sa tobom”, dodao je Janjuš.

Ostavite komentar: