“Postoje snimci Džeksona sa dječacima. Kuća je bila puna vazelina”

Bivša kućna pomoćnica Majk Džekson, 56-godišnja Adrian Mekmanus tvrdi da je pokojni kralj popa zaista bio pedofil i predator.

Mekmanus je za Džeksona radila nekoliko godina, a novinarima je ispričala da je imao puno video kaseta na kojima je on sa dječacima u neprimjerenim situacijama.

“Majkl Džekson je bio predator pedofil koji je zlostavljao djecu, snimao susrete sa njima i te snimke čuvao u tajnoj videoteci na ranču Nevrlend”, kaže Mekmanus za Dejli mejl.

“Bilo je puno vazelina na Nevrlendu, jako puno u Majklovoj spavaćoj sobi. Nisam ga ništa ispitivala jer je on bio moj šef i bila sam tamo da obavljam svoj posao. U kući su postojale brojne tematske prostorije u kojima se družio sa djecom. Dječaci su dolazili vikendom, svi su se zajedno kupali u đakuziju. On ih je dirao i ljubio, a oni se borili za njegovu naklonost”, tvrdi kućna pomoćnica.

“Jednom prilikom me zamolio da po kući stavim fotke golih beba za dekoraciju”, kaže Mekmanus koja svoje ćutanje sada pravda tvrdnjom da je bila izmanipulisana i da se bojala Džeksona.

 

Izvor.(B92)

 Ostavite komentar: