Porodična afera: Fudbaler ostavio ženu i troje djece, pa zaveo djevojku kojoj je bio tetak

Brazilski fudbaler neobičnog nadimka Hulk ostaće zapamćen po akrobacijama na terenu, ali i po porodičnoj aferi kada je ostavio suprugu i troje djece i ušao u vezu sa sestričinom svoje žene.

A sada još govori o bivšoj partnerki kao lažovu.

Danas igra u kineskom Šangaju i konačno priznaje da je bio nevjeran. Ipak, svoje ponašanje pokušava da opravda veoma loše, piše Blic. Njegova supruga Iran se oglasila nakon što je priča stigla do medija i govorila o “velikom bolu”, te je istakla da se prema njoj ponašao kao prema čudovištu.

“Nikada nisam imao vezu sa Kamilom dok sam bio oženjen. Ja sam muškarac. I nisam bio u srećnom braku”, oglasio se Hulk na Instagramu. O 39-godišnoj Iran se neprestano piše, a ona sama objašnjava kakvu je torturu prolazila zbog titule.

“Provela sam čitav svoj brak izdajući Iran. Živjela sam samačkim životom. Samo sam željela da imam status Hulkove žene”, rekla je.

Tokom 12 godina braka Brazilac je bio Kamilin teča, a danas tvrdi da je godinu dana bio odvojen od Iran prije nego što je otpočeo burnu vezu.

“Kamila je došla u Kinu. Ne mislim da sam loša osoba. Kamila je mlada i izuzetno lijepa. Na kraju smo se emotivno spojili. Bili smo oboje slobodni. Vratili smo se iz Kine i rekli porodici da smo zajedno. Sve smo objavili i javno, preko medija. Savjest mi je mirna. Ako želite da me i dalje kritikujete i ponašate se prema meni kao prema čudovištu, izbor je vaš. Ali istina je na vrhu”, rekao je Hulk. Potom je optužio Iran da govori neistine prije nego što je izjavio da je ostao samo s njom jer je ostala trudna sa njihovim prvim dijetetom.

“Moj brak nije nastao iz ljubavi, iz strasti. Desio se jer je Iran ostala trudna slučajno. I ja sam tu odgovornost preuzeo. Prije toga smo izlazili mjesec dana. Od prvog trenutka sam podržavao i nju i čitavu njenu porodicu. Naša djeca Ian, Tijago i Alis uz Božji blagoslov”, rekao je brazilski fudbaler.

Afeta je pokvarila odnose između Iran i njene sestre, Kamiline majke. Ali nikada nije oprostila svojoj rođaci.

“Sve sam dala toj djevojci otkako je došla na svijet”, rekla je prije godinu dana Iran. Dodala je da je žrtvovala svoje snove toliko puta da bih njeni bili ostvareni.

“Ovdje ne govorim samo o materijalnim dobrima, jer ih je lako dati kad imate novac, već o ljubavi, naklonosti, pažnji, poštovanju… O svemu”, zaključila je na kraju.

Ostavite komentar: