Porede je sa Dženifer Lopez: Nina Badrić oduševila ženstvenom figurom u posebnoj haljini FOTO

Hrvatska pjevačica Nina Badrić ovoga ljeta proslavila je 50. rođendan, no i dalje ne prestaje očaravati fanove svojom fantastičnom figurom.

Pjevačica koja je početkom ovog mjeseca održala nastup u Zenici, trenutno boravi na Hvaru, a njeni pratitelji obasuli su je komplimentima nakon posljednje fotografije.

Nina se javila sa Jelse pozirajući u bež haljini do koljena, koja je naglasila njenu ženstvenost. Izdanje je upotpunila dugim zlatnim lančićem u obliku polumjeseca te parom naušnica, dok je kosu skupila u pletenicu.

Mnogi nisu propustili priliku da pohvale pjevačicinu fantastičnu figuru, a neki su je čak uporedili i sa Jennifer Lopez.

“J.Lo, gdje je Ben?”, prvi je od komentara na njenu objavu.

Mnogi su bili oduševljeni njenom haljinom, ali se složili i kako Nina “što je starija, izgleda sve bolje”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Inače, pjevačica je ranije priznala da se njeni fanovi iznenade kada je vide uživo te da joj često govore da izgleda mnogo mlađe. Svoj izgled, kako je otkrila, ne duguje estetskim zahvatima, ali iza njene vitke figure krije se to što je prije dvije godine iz prehrane izbacila namirnice životinjskog porijekla.

Na to je inspirisao teniser Novak Đoković.

“Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Zaista sve ima smisla”, objasnila je pjevačica ranije.

Ostavite komentar: