Pop zvijezda se opustila: Madona u emisiji puzala po stolu, i voditelju bilo neprijatno VIDEO

Pop zvijezda Madona gostovala je u četvrtak u emisiji “The Tonight Show”, a zbog njenog ispada čini se da je bilo neprijatno i voditelju Džimiju Felonu.

Sve do tog trenutka razgovor se odvijao uobičajeno, a onda je Madona pomenula pisca Džejmsa Boldvina.

“On je bio veliki izvor inspiracije, a jedna od stvari koje citiram iznova je da su umjetnici ovdje da naruše mir. Zato se nadam da sam poremetila ne samo vaš mir danas popodne, već i mir ljudi koji gledaju emisiju. Ali to mislim na najbolji način”, dodala je Madona.

“Oh, da, upali ste u veliku nevolju”, rekao je Felon, na šta je Madona klimnula glavom, ponovila “Dobra nevolja” i bacila se na voditeljev sto.

Pjevačica je nosila crnu kratku haljinu i mrežaste čarape, a Felon je u jednom trenutku skinuo sako i prekrio Madoninu pozadinu. Ipak, Madona je “počastila” publiku pogledom na njenu zadnjicu, kada je sišla sa stola i podigla haljinu.

Nije prvi put da se Madona (63) “ne ponaša u skladu sa godinama” kako to najčešće komentarišu oni koji ne podržavaju ispade i stil oblačenja pop ikone.
Posljednji put se razgolitila u javnosti, kada je nastupala na dodjeli MTV Video Music Awards. Pojavila se na sceni u ogrtaču, ispod koga je nosila crni kožni korset i mrežaste čarape.

Kada je publici okrenula leđa – imali su šta da vide, piše B92.

Ostavite komentar: