Političar i umjetnik: Ovaj bivši ministar pisao je tekstove hitova Ane Bekute i Halida Muslimovića

Bivši ministar Rasim Ljajić svojevremeno je pisao pjesme za poznate pjevače.

Naime, on je za Halida Muslimovića 2016. godine napisao numeru „Dunjo moja“.

“Nakon pesme ‘Dunjo moja’, za koju mi je Rasim pomogao sa tekstom, sada radimo i na drugoj pjesmi, čiji je radni naslov ‘Rasimova pesma’. Tako sam joj nadenuo ime, a vidjećemo kakav ćemo joj naziv kasnije dodijeliti”, ispričao je kasnije Muslimović.

Bivši ministar je tada objasnio da je za Muslimovića napisao pjesmu isključivo po prijateljskoj osnovi.

“Samo za njega sam to uradio. Mi smo dugogodišnji prijatelji, slušao sam ga još kao student, bio je veoma popularan tada”, rekao je Ljajić.

Ljajić je napisao i pjesmu „Balada o majci“ koju je snimila Ana Bekuta, a koju je posvetio svojoj majci.

Popularna pjevačica je ovu numeru premijerno otpjevala u emisiji „Grand specijal“ kod Saše Popovića, a kad je završila sa izvođenjem, briznula je u plač. Popović joj je tada prišao i zagrlio je, a ona je brisala suze i prokomentarisala da pesma ima posebno mjesto u njenom srcu.

„Pjesmu o majci moraš da otpjevaš sa suzom u oku. Pjesmu mi je napisao Rasim Ljajić“, rekla je tada Bekuta.

„Poslao sam Ani, koja mi je veliki prijatelj, da čuje pjesmu. Mnogo joj se dopala i odmah je rekla da bi je ona otpjevala. Naravno, složio sam se jer znam da je Ana sjajna i da će to i otpjevati iz duše, iako sam prvo mislio da je nekako više za muški glas“, rekao je Ljajić tada za Kurir i dodao da nije pogrešio.

„Ana mi je pjevala na svadbi pre 20 godina, a i moja pokojna majka ju je obožavala, pa mi je drago što ju je baš ona otpjevala.“

Ostavite komentar: