Poklon i posebna fotografija u Banjaluci: Ko je mladić kojeg je Karleuša dočekala u hotelu FOTO

Ni kiša nas nije spriječila da objasnimo kako se to radi, oglasila se na Instagramu popularna pjevačica Jelena Karleuša, nakon sinoćnjeg koncerta u Banjaluci. Zahvalila se publici i mnogobrojnim obožavaocima iz drugih gradova koji su došli na koncert, ali je samo jedan među njima imao priliku da se s njom posebno sretne i fotografiše.
To je Dobojlija Petar Milašinović, koji ne krije zadovoljstvo što mu je popularna pjevačica posvetila svoje vrijeme.
,,Jelena mi je rekla da je uživala sinoć, prelijepo joj je u Banjaluci. Bilo je sjajno, prepuno ljudi. Svi smo pjevali uglas sa njom. Divno izgleda, a privatno je jako ljubazna“, otkrio je za BL portal Petar koji je zbog Jelene sinoć došao iz Doboja.
Petar je pripremio i specijalnu sliku, na kojoj je izvezen Jelenin logo, kao i ogroman buket cvijeća, što je pjevačicu oduševilo. Petra je prepoznala i sa ranijih nastupa, pa ga je jutros ugostila u banjalučkom hotelu.
,,Malo smo popričali, to je bilo pred sam njen polazak za Beograd. Poklone sam joj dao sinoć, nakon koncerta, ali Jelena je jutros izašla sa slikom u hol hotela i tako mi prišla. Oduševila me, bilo mi je drago, jer vidim da joj se dopada moj gest“, sa osmijehom priča Petar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Što se tiče lažne dojave o bombi na koncertu, Petar kaže da im to niko nije ni spomenuo, niti su bilo šta primijetili, ali da je obezbjeđenje bilo na vrhunskom nivou.
Kiša jeste za nijansu pokvarila užitak, ali za prave obožavaoce ni to nije bila prepreka da uživaju u nastupu Karleuše. Koncert je počela pjesmom ,,Samo za tvoje oči”, a za kraj  je otpjevala “Ostavljam te”.
Jelena je oko dva sata pjevala, a kad je publika krenula da se razilazi u naselju Ada je, kažu, nastao potpuni saobraćajni kolaps.

Željka Pavlović, BL portal

Ostavite komentar: