Po svaku cijenu želi vratiti djecu: Tanja Savić rasprodaje imovinu da bi platila advokate

Pjevačica Tanja Savić grčevito se bori da bi poslije pola godine vidjela sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bespravno odveo na Gold Kost prije pola godine.

Pjevačica je angažovala najbolje advokate iz zemlje, ali i u Australiji, gdje je pokrenula tužbu protiv Dušana.

Cijela procedura zahtjeva mnogo novca, koji Tanja nema budući da joj je suprug, osim djece, u Australiju odnio i cijelu ušteđevinu, pa je pjevačici porodica priskočila u pomoć. Tanjina porodica odlučila je da proda parče zemlje i da joj da taj novac da bi mogla da plati advokate i ovdje i u Australiji!

“Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila djecu kući! Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove”, govori dobro obavješten izvor.

Kako dalje izvor navodi, Tanja je odmah dio novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji koja zastupa njene interese i tako se riješila bar jedne brige.

U želji da provjerimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Savićevu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsjećanja radi, Dušan Jovančević je posljednje nedjelje aprila odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju bez Tanjinog znanja. On je iskoristio vanredno stanje zbog korone i ukrcao djecu na let. Pored djece, Jovančević je odnio i blizu 50.000 evra u kešu, koje je Tanja skupljala za stan.

Ostavite komentar: