Pjevačica uznemirena! Komšija prijetio Sandri Africi da će da pusti staforda da je izujeda

Pjevačicu Sandru Afriku napao je komšija koji je šetao staforda u elitnom dijelu Beogradu, gdje ona i živi, a na licu mjesta našle su se i njene komšije, koje su ostale šokirane.

“Kupovala sam sladoled, a moj Afri je prišao komšiji iz kraja, dio u kom ja živim izgleda kao malo dvorište i svi svoje ljubimce puštaju, niko ih ne veže, rekla je Sandra, pa nastavila dalje:

– Kako sam izlazila iz radnje taj čovjek je počeo na mene da se dere i da histerište, govorio je da vežem svoje kuče – kaže pjevačica, a njen pas inače ima tri kilograma, dok je komšijin staford bio bez korpe.

– Sljedeći put neće prići Afri, već će prići dijete, jer nam je puno dvorište djece, a pas će ga ugristi i šta će onda reći roditeljima tog djeteta, da neće pitati zašto nisu vezali svoje dijete – priča pjevačica.

– Kuče koje je opasno mora da ima korpu, ne znam koji dio tu nije jasan, a on je meni odgovorio da će ga sljedeći put pustiti sa povoca da nas izujeda, ja sam ga otjerala u tri lijepe i rekla sam mu da je budaletina nenormalna i debil, to su svi čuli koji su bili tu – izjavila je pjevačica, koja je bila uznemirena i nimalo joj nije svejedno.

– Pritom on nije imao sada problem samo sa mnom, on često ima problem, ja ovim putem apelujem i molim da vlasnici opasnih pasa stavljaju svojim ljubimcima korpu na njuške – rekla je Afrika, piše Kurir.

Ostavite komentar: