Pjevačica u novoj ljubavnoj vezi: Keba razotkrio da Severina vara Igora

Već danima javnost u regionu bruji o novoj ljubavnoj vezi Severine Kojić i Tomislava Voštinića, vlasnika vinarije iz Hrvatske.

Iz dana u dan isplivavaju novi detalji te romanse, pa smo tako saznali od izvora bliskog pjevačicinom svekru Draganu Kojiću Kebi da je on prvi razotkrio snajkino nevjerstvo.

Kada je folker, prema riječima sagovornika, došao do potvrde te informacije, on i njegova supruga Olja su sve ispričali svom sinu. Navodno, to se odigralo ljetos, kada je Severina uveliko bila u rodnoj Hrvatskoj i nije joj padalo na pamet da dođe u Beograd.

Pjevač i njegova žena su preko prijatelja iz Zagreba saznali da je ona u šemi sa Voštinićem. Tada je Igor obavio razgovor sa Severinom i predočio joj saznanja njegovih roditelja, pa je došlo do još veće svađe između njih dvoje. Kojićeva je nakon nekoliko dana na Instagramu napisala da su krivci za probleme u njihovom braku upravo Keba i Olja.

“Pokrovitelji su Olja i Dragan. Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan”, napisala je tada ljutito pjevačica nakon što je Igor optužio njenog bivšeg partnera i medije da previše vode računa o njegovom braku. Kako tvrdi izvor Kurira, Igor u početku nije vjerovao svojim roditeljima, pa je tako pokušao da izgladi poljuljan odnos sa Severinom, dok se i sam nije uvjerio da mu je supruga nevjerna, kada je i odlučio da stavi tačku na svoj brak.

Nakon ovoga, Severina je otpratila sve članove porodice Kojić sa Instagrama – Kebu, Olju, kao i Igorovu sestru Natašu Kojić Tašu, a nedugo potom je pokupila sve svoje stvari iz kuće Kojićevih, gdje je redovno boravila kada je dolazila u Beograd.Ostavite komentar: