Pjevačica u nezgodnoj poziciji: Protiv Severine podignute dvije optužnice 

Tužilaštvo je 13. maja podnijelo dvije optužnice protiv pjevačice Severine Vučković, a dvije službene osobe su se osjetile ugroženo.

Severina Vučković bjesnila je zbog situacije u kojoj se našla zbog starateljstva nad sinom kojeg ima sa Milanom Popovićem, bivšim partnerom.

Ovaj put nastao je problem sa direktorkom škole koju pohađa sin Aleksandar.

Ljiljani Klinger, direktorki škole, Severina je slala prijeteće SMS poruke, pisali su hrvatski mediji. U pitanju su poruke poput: “Zadavila bih te rukama babo”, “Stara, šepava ružna babo”, “Sjedićeš i drhtaćeš i trešćeš se kao krivonoga kao što sam se ja tresla.”

Direktorka je podnijela prijavu protiv pjevačice, a poslala je i imejl ministru Davoru Božinoviću kojem je, između ostalog, napisala: “Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umjesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegram saučešća”.

Ljiljana je podnijela Državnom tužilaštvu Republike Hrvatske kaznenu prijavu protiv Vučkovićeve, zbog nametljivog ponašanja i pretnje. Opštinsko kazneno državno tužilaštvo u Zagrebu prošle nedelje je potvrdilo kako “preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te će po njihovom okončanju donijeti odluku državnog tužilaštva”.

Kako piše 24 sata, dva dana kasnije, Kazneni sud u Zagrebu potvrdio je da je optužnica predata. Inače, Severina je pretila još jednoj osobi koja je po službenoj dužnosti imala veze sa postupkom dodele starateljstva nad maloljetnim djetetom. Štaviše, pjevačica je bila pod lupom prethodnih mjeseci i zbog prijava starije sestre Marijane za neprimjereno ponašanje. Sestra ju je optužila za nasilje u porodici, a iako policija nije ustanovila elemente kaznenog i prekršajnog djela, po prijavi Centra za socijalni rad, slučaj je proslijeđen Državnom tužilaštvu na dalji postupak, navodi pomenuti medij.

Ostavite komentar: