Pjevačica se obratila javnosti: Aleksandra Prijović pokradena FOTO

​Pjevačica Aleksandra Prijović ovih dana preživljava pravu dramu, budući da je preko noći postala žrtva prevare i krađe, kada je njena nova pjesma “Zvuk tišine” procurila u javnost.

Iako je željela da na drugačiji način predstavi publici muzički projekat na kojem je mjesicima vrijedno radila, a koji najavljuje njen novi album, pjevačica se sada suočava sa masovnim nelegalnim slušanjem i dijeljenjem numere koja je iz nepoznatih izvora puštena u etar.

Tim povodom, Aleksandra se obratila javnosti i istakla da njen tim ulaže velike napore da zaustavi dijeljenje njene nove pjesme, ali da je to u ovom trenutku gotovo nemoguće.

“Jedino što mogu jeste da u ovom trenutku zamolim da se, koliko-toliko, do zvaničnog izlaska pesme ograniči njeno širenje”, istakla je Aleksandra i nastavila:

“Krivo mi je što nismo imali priliku da prezentujemo ovu pesmu i ceo projekat na način na koji smo zamislili. Ipak, želim od srca da se zahvalim svima koji su slali predivne komentare za pesmu, to nam u ovom trenutku mnogo znači.”

Kako je izjavila, zbog cjelokupne situacije pomjeren je termin zvanične premijere pjesme, te će svoje fanove naknadno obavijestiti o novom terminu, prenosi Grand.

Ostavite komentar: