Pjevačica opljačkana: Lopovi ukrali predmete vrijedne preko milion dolara

Američka pjevačica i glumica Bijonse ovog mjeseca čak dva puta je bila meta razbojnika, koji su upali u skladište gdje drži svoje skupocjenosti.

U tri skladišne jedinice u Los Anđelesu, koje je zakupila pjevačica, dva puta je provaljivano ovog mjeseca, što je rezultiralo krađom predmeta vrijednih preko milion dolara, navodi “TMZ”.

Policijska uprava Los Anđelesa rekla je novinarima da su lopovi pobjegli sa dragocjenostima koje pretežno pripadaju dobitnici Gremija, uključujući vrlo skupe tašne, cipele i haljine. Uzeli su i dečje igračke i fotografije jednog od njenih stilista. Među stvarima je i čuvena haljina optočena dijamantima, koju je Bijonse nosila na dodjeli Gremi nagrada. Do sada u ovom slučaju nije bilo hapšenja, a policija još istražuje ko je sve umešan.

Inače Bijonse nije prva pop zvijezda koja je na ovaj način pokradena. Ranije ove godine, Majli Sajrus takođe je izgubila niz ličnih predmeta zbog krađe. U januaru je provaljeno u Majlino skladište u Los Anđelesu, kada je ukradeno mnoštvo njene odjeće, porodičnih fotografija i drugih sentimentalnih uspomena. Izvori za sprovođenje zakona rekli su “TMZ-u” da ne vjeruju da je sama Sajrusova bila posebna meta, jer su i druge jedinice u istom objektu opljačkane. Iako niko nije optužen u ovom slučaju, neke Majline stvari su u međuvremenu pronađene.

Ostavite komentar: