Pjevačica opet “krade” pažnju: Severina uhvaćena u društvu zgodnog frajera, evo ko je on

Severina se pojavila na promociji knjige Dimitrija Popovića Likovni zapisi u doba korone.

Promocija se održavala u KBC-u Dubrava, a pjevačica se pojavila u društvu svog saradnika, producenta iz Srbije Filipa Miletića.

S njima se na početku mogao vidjeti i Severinin menadžer Tomica Petrović. Severina i Filip sjedili su zajedno u prvom redu i uživali u umjetnosti.

Pjevačica je pažnju plijenila u ljubičastoj kožnoj kombinaciji koju je sparila sa zelenom torbicom.

Miletić i Severina veoma su bliski saradnici, a on je početkom godine dao naslutiti i da zajedno rade na njenom novom albumu. Severina je Filipu znala i čestitati rođendan preko društvenih mreža, a nedavno je otkrila i da su se družili i ovog ljeta.

“Znate one pjesme Italiana, Grad bez ljudi, Uno momento, Brad Pitt… i ostale… To je skladao ovaj ozbiljan profesor klavira, kojeg možete sresti samo po beogradskim knjižarama i popodnevnoj šetnji Kalemegdanom… Dragi Filipe, rijetko se sreću takvi talenti i takvi ljudi. Sretan rođendan, dragi moj, i moje saučešće tvojim tridesetima”, napisala mu je jednom prilikom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

“Pa ja najbolje radim sa Severinom. Nas dvoje smo najbolje kliknuli što se tiče saradnje. Imamo isti pogled na svijet. Ona vjeruje u ono što radimo i želi se mijenjati, što je jako važno za pjevača”, rekao je producent nedavno za srpske medije.

“Nakon što me isplati, ona nema obavezu nigdje me spomenuti, a ona hvali svoje ljude i to je još jedna stvar koja je razlikuje od drugih. Imamo prijateljsku ljubav i nikakvu drugu osim te. Slika je nastala spontano, a naslovi u novinama nisu točni”, dodao je još, piše Index.

Ostavite komentar: