Pjevačica odmara u rodnoj Banjaluci: Romana planira da stavi na papir sve što je proživjela

Romana Panić prije nekoliko dana došla je u rodnu Banjaluku, gdje će se, kako pišu domaći mediji, posvetiti pisanju knjige.

Romana Panić je u Banjaluku otišla kako bi bila sa svojim najbližima, roditeljima i sestrom, s kojima se nije vidjela više od pola godina, a boravak u glavnom gradu Republike Srpske iskoristiće i za pisanje knjige, prenosi Blic.

Kako se navodi, ovdje će imati neophodan mir i koncentraciju kako bi u naredne dvije nedelje stavila na papir sve ono kroz šta je prošla otkako je upoznala emotivnog partnera Filipa Mrkajića, s kojim je bila u zatvoru u Australiji zbog pljačke.

Romanini roditelji su, kako navodi pomenuti list, sada znatno smireniji i ne osuđuju je zbog neprijatnosti koju im je priredila, iako su u početku bili vrlo ljuti. Na fotografijama iz Banjaluke koje je objavila na društvenoj mreži Instagram Romana je sređena i u društvu prijatelja uživa pored bazena, osmjehujući se na svakoj slici.

Podsjetimo, sud u Brizbejnu je 27. juna izdao saopštenje u kojem je pisalo da su Romana Panić i Filip Mrkajić uhapšeni zbog pljačkanja bankomata u tom gradu. Policija je prethodno pribavila sve dokaze, snimke s video-kamera, izjave svjedoka, prepiske iz telefona pjevačice i njenog partnera, tako da je Romani i Filipu ostalo samo da priznaju krivično djelo, što su oni i učinili, pravdajući se da su ostali bez novca u Australiji, gdje su došli prije pandemije.

U zatvoru je Romana bila do 1. avgusta, nakon čega je smještana u centar za migrante, a u Beograd je deportovana 10. avgusta.Ostavite komentar: