Pjevačica ne spava noćima: Mira Škorić objavila kćerkinu fotografiju iz kovid bolnice FOTO

Mirina nasljednica je završila Medicinski fakultet i i trenutno radi u kovid bolnici u Batajnici, zbog čega pjevačica ne spava noćima i strahuje za svoje dijete

Pjevačica Mira Škorić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju nasljednice Milice koja radi kao doktorka u kovid bolnici u Batajnici.

Mirina nasljednica je završila Medicinski fakultet i i trenutno radi u kovid bolnici u Batajnici, zbog čega pjevačica ne spava noćima i strahuje za svoje dijete.

„Želim ti mirno dežurstvo anđele moj“, napisala je pjevačica.

Mira je i ranije isticala koliko je ponosna na kćerku Milicu, koju je dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem.

“Nosite maske, ja sam tri puta vakcinisana, moje dijete je već u Batajnici treći put po 21 dan, ona je doktor, radi tamo, ja sam odvojena od nje zato što se ona plaši da ne zarazi mene, da se ona ne zarazi iako je ona tamo maksimalno zaštićena, ali nažalost, ono što čujem od nje i gledam nju koliko se bori”, rekla je između ostalog pjevačica, te istakla koliko je ponosna na kćerku Milicu:

“Najponosnija sam majka na svijetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvijek ja brinem. Sad se viđamo na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, ništa.

Ostavite komentar: