Pjevačica hit na sajtu za odrasle: Provokativan nastup Rade Manojlović ima više od 300.000 pregleda

Snimci sa nastupa jedne od najpopularnijih pjevačica u regionu Rade Manojlović osvanuli su na sajtu za odrasle, te su postali jedni od najgledanijih na tom kanalu.

Naime, pojedini pjevačicini snimci sa nastupa najgledaniji su na portalima za odrasle, a jedan od njih ima više od 300.000 pregleda.

Najgledaniji video popularne pjevačice je sa koncerta u diskoteci u inostranstvu na kojem igra provokativno, dok je gosti dodiruju. Tako se u jednom momentu na snimku jasno vidi da je Rada okrenula pozadinu ka publici i približila se bini, pa su je djevojke tik do nje štipkale, pipkale i mazile, kako otpozadi, tako i sprijeda. Kada su vidjeli priliku, ka bini su tada pohitali i neki muškarci i dodirivali Radu, ali je ona tada povukla ručnu i udaljila se.

Ipak, nastavila je da se uvija, a to zadovoljstvo za oči traje nekoliko minuta. Video je jedan od najgledanijih u kategoriji “Serbian”, a tagovi ispod njega su “serbian singer”, “serbian celebrity”, piše Kurir

Još jedan popularan, ali dosta manje gledan u odnosu na prvi snimak, takođe je sa pjevačicinog nastupa. Na sebi je imala dugačku crvenu haljinu sa prorezima, koji su, čim je Rada napravila korak, pokazali njene noge, ali i međunožje. Na tom nastupu Manojlovićeva takođe izazovno pleše, a pripremila je i poseban performans za publiku. Svoju pozadinu okrenula je ka gostima i počela da se uvija, trese i savija do poda, a u pozadini se jasno čuju ovacije muškaraca. Video ima oko 40.000 pregleda.

I na drugim poznatim sajtovima Manojlovićeva je glavna zvijezda. Na jednom sajtu za odrasle se pored vrelih fotki pjevačice u kratkim suknjicama, nalazi i snimak sa nastupa gdje se uvija u uskom uz tijelo pripijenom kombinezonu kroz koji se sve ocrtava. Na jednom od najgledanijih videa na tom sajtu ona igra u prekratkoj šarenoj haljini, iz koje viri njena pozadina.

Ostavite komentar: