Pjevačica bijesna: Evo šta je Tea Tairović rekla o privođenju u Švedskoj

Nakon što je u srpskim medijima kao bomba odjeknula vijest da je pjevačica Tea Tairović privedena u Švedskoj, ona se oglasila. Naime, kako se pisalo, folkerki su stavljene lisice na ruke, a od nje se nije odvajao policajac.

Kako Tea tvrdi za domaće medije do privođenja u Švedskoj nije došlo, a nijednog momenta joj policija nije stavila lisice na ruke, već je nastup prošao regularno i po svim protokolima.

“Ne znam šta da kažem povodom tih pisanja, osim da sam veoma bijesna i da ne znam otkud te informacije. Niti sam hapšena, niti privođena, niti mi je policija stavljala lisice na ruke. Sve je u najboljem redu, a nastup u Švedskoj je protekao sjajno, kao i uvijek. Nema mjesta tim spekulacijama”, poručila je Tea.

Iako pjevačica kaže da se ništa od pomenutog nije desilo, fotografije koje su isplivale u javnost jasno govore da je do kontakta sa nadležnim organima ipak došlo, a njen menadžer Neša Bridžis, takođe je iznio detalje.

“Policija je sinoć došla u redovnu kontrolu. Tražili su ugovore, ne samo od nje nego i od Stoje i Devita. Ona je pokazala svoj ugovor i policija se zahvalila, nisu imali razlog za zadržavanje. Večeras nastupa na privatnoj proslavi u Sofiji u Bugarskoj”, poručio je Bridžis.

Ostavite komentar: