Pjevač rekao da je znao kada treba “povući ručnu”: Sinana i Džeja je uništila droga!

Ljuba Aličić priznao je da slobodno vrijeme najčešće provodi sa porodicom kod kuće, te da sada novac najviše troši na račune, s obzirom da ima tri kuće u rodnom Šapcu.

“Smanjio sam tezge zbog korone, nema više posla kao prije, a najgore je što rashodi samo rastu! Narod ne zove, ne pravi veselja, valjda su svi utučeni zbog ove situacije i povukli su se u mišje rupe. Ranije se pjevalo, nismo znali šta ćemo s parama od tezgi. Odradiš jednu tezgu, svadbu i miran si s parama mjesec dana. Trošili smo mnogo, isto i moje kolege. Najviše smo para ostavljali u kafanama i kockarnicama. Da me neko ne shvati pogrešno, nisam ja bio zavisnik od kocke, nego smo samo voljeli da odemo i okušamo sreću. Radilo se, imalo se i to nam je bio izduvni ventil. Mnogi na estradi se kockaju, ali neće svako da kaže to za novine. Dok sam imao najviše para, trebalo je da ulažem u nekretnine, to se uvijek isplati i to je mogla da mi bude penzija”, kaže Aličić, pa dodaje da je korona virus zaslužan za to što svuda vlada nemaština.

Aličić kaže da je više puta bio u društvu ljudi koji su pred njim uzimali droge, mahom kokain, ali da ga to nikada nije privlačilo, prenosi Express.

“Sinan i Džej su sami sebe uništili drogom, ali ko im je kriv što su voljeli poroke. Ja sam toga imao ispred sebe mnogo puta, pa nisam probao. Htio sam normalan život, a oni samo droga i droga! Njih više nema, a i kad su imali šanse da se izvuku i počnu normalno da žive, bez poroka, nisu ih iskoristili. Nastavljali su po starom. Pa ja ne bih mogao jednu pjesmu da otpjevam kad bih se tako zapustio! Šteta je kad čovjek neće samom sebi da pomogne. Droga je zlo, to ne treba nikome”, kaže pjevač.

Ostavite komentar: