Pjevač optužen za krađu skupocjenog “mercedesa” od bivše djevojke – evo šta on kaže na to

Kao bomba odjeknula je vijest da je Katarina Lazić, bivša djevojka pjevača Željka Šašića optužila upravo njega za krađu svog skupocjenog “mercedesa” koji joj je on i kupio.

Povodom ovih optužbi oglasio se i Šašić koji tvrdi je podigao i tužbu.

“Juče sam i imao šta da kažem, danas sam već i zaboravio, koliko pridajem značaju tome. Ova priča će dobiti epilog na sudu. Ne znam šta je ona rekla, advokati rade svoj posao.

Mene niko od nadležnih organa nije kontaktirao u vezi ovog slučaja. To je velika šuplja priča”, kaže.

Kako su prenijeli pojedini mediji, navodno je sama Katarina iznijela svoje sumnje na Šašućev račun, a on je to prokomentarisao na sljedeći način.

“Šta da kažem na sve to, moj odgovor je “tužno je to i žalosno”. Ne bih da širim priču, jer to može da ide u nedogled, nisam ja klinac više”, zaključio je pjevač.

Da podsjetimo, domaći mediji su pisali kako je bivšoj partnerki pjevača Željka Šašića ukraden automobil marke “mercedes” ispred zgrade u kojoj trenutno živi na Novom Beogradu. Kako se navodi, auto je misteriozno nestao. Izvor blizak manekenki i Plejboj zečici, rekao je za emisiju “Ekskluzivno”, kako se sumnja na krađu po ličnoj osnovi.

U javnosti se pojavio i audio snimak Katarine Lazić, koja se osvrnula i na ovu situaciju:

“Ja samo želim da saznam istinu i prosto da li je moguće da nisam poznavala čovjeka kojem sam posvetila tolike godine i to mi je najbitnije”, rekla je.

Dok se u domaćim medijima pojavila informacija da je ona takođe izjavila da ima informacije da joj je Željko ukrao auto.

Inače, pjevač Željko Šašić je sa 17 godina mlađom Katarinom Lazić bio u vezi dugi niz godina, piše Alo.

Ostavite komentar: