Petar Grašo u žiži interesovanja: Pjevač poručio da živi kao da su mu 23 godine

Petar Grašo poslao je važnu poruku svojoj brojnoj publici koja željno iščekuje njegove koncerte, a otkrio je i zašto svoj život smatra ‘jednom ljepotom’.

Približavaju se termini velikih koncerata Petra Graše, koji se ovih dana nalazi u žiži interesovanja, prije svega zbog neočekivanih turbulencija u privatnom životu.

“Postoji jedna mala mogućnost da, ako epidemiološke mjere ne dozvole pun kapacitet u februaru, da koncerti ne budu otkazani ni po koju cijenu, već ćemo ih pomjeriti na nove termine u martu. To je moj odgovor, dobili smo hiljade mejlova. Otkazivanja sigurno neće biti, moguće odlaganje za neki drugi termin, ako bude – znaće se datum”, rekao je Grašo.

Njegov razlaz sa Danijelom Martinović poslije 25 godina zajedničkog žiovota, ali i informacije da čeka dijete sa ekstremno mlađom Hanom Huljić, kćerkom slavnog kantautora Tončija, dočekane su na nož. Javnost je većinom bila zgrožena astronomskom brzinom kojom su se nizale informacije o srećnoj vezi sa kćerkom svog prijatelja i kolege, pa onda i vijesti o prinovi. Ipak Grašo se ne obazire puno na puritanske cenzore i maliciozne komentare, već čini se pomalo i potpiruje animozitet.

Insinuacije da je sa Hanom već tri godine u vezi i da je odlučio da paralelni život prekine tek pošto je mlada kćerka Tončija Huljića otkrila da je u drugom stanju, Petar jednostavno nije želio da komentariše. Za hrvatske medije je samo napomenuo da se osjeća kao da ima 23 – 24 godine i da u skladu sa tim i živi. ‘Moj život je jedna lepota'”, naglasio je, evidentno egzaltiran činjenicom da će napokon, uskoro postati tata, prenosi B92.

“Nije bitno koliko si godina živio, nego koliko si imao života u godinama”, poentirao je on.

Upitan o prinovi, Grašo je prokomentarisao:

“Trebalo mi je neko vrijeme kao vjerovatno svakom čovjeku da sam sa sobom osvjestim tu divnu informaciju i sada živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće, mi smo kao sve normalne porodice koje čekaju prinovu”, izjavio je Petar Grašo.

Iako se očekivalo da će Danijela Martinović imati komentar na ovu temu, osim brisanja svih zajedničkih fotografija, nastalih u protekle 24 godine, ona je odlučila da ostane nijema i ne iznosi prljav veš.

Ostavite komentar: